Buy Tickets Black Widow (2020)

| Action, Adventure, Sci-Fi | IMDB

Writers:

Ned Benson, Don Heck

Producers:

-

Director:

Cate Shortland

Related Countries:

-

Danmark

Added:

2019-09-05

Black Widow

Empty description.

Added:

2019-09-05

Premiere:

2021-07-09
Trailer 1 Trailer 2

Movie News

31/3

Ny premiere til Black Widow

" Biografer verden over lider stadig under Covid-restriktioner og tomme sale. Det har betydet, at en lang række film, som for længst skulle have haft premiere stadig ikke er udkommet. En af dem er Marvels ‘Black Widow’. Nu er der dog endelig nyt, ‘Black Widow’ med Scarlett Johansson står til at få biografpremiere d. 9. juli, såfremt alt går efter planen. Andre film der også har fået rykket deres premierer er bl.a. ‘Cruella’, ‘Free Guy’, ‘Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings’, ‘The King's Man’, ‘Deep Water’ og ‘Døden på Nilen’. "

2/5/20

Hvorfor elsker vi superheltefilm?

" Superhelte-hypen har eksisteret en del tid. Faktisk kan den spores helt tilbage til 1998, hvor ’Blade’ blev en af de første superheltefilm, som direkte var lavet til voksne og som blev taget seriøst. Herefter så vi hvordan X-Men filmene op igennem 2000’erne gjorde superkræfter og overmennesker til standardelementer på det store lærred. Efterhånden begyndte de store studier at se potentialet i de heroiske fortællinger, som i opbygning faktisk mindede en del om datidens populære westerns. Udover den skarpe opdeling mellem godt og ondt tilsat en hæsblæsende mængde action, så giver superheltefilmene os også nogen at se op til. Vi ser derfor også, at superheltene er blevet meget tilgængelige. Vi skal gerne kunne spejle vores egne udfordringer og sejre i dem, ellers er de ikke interessante som karakterer. "

12/4/20

Black Widow udsat til november

" Næste kapitel i Avengers sagaen, nemlig historien om Black Widow skulle have haft dansk biografpremiere den 29. april, men sådan bliver det ikke. Udsigten til lukkede biografer et godt stykke tid endnu har gjort, at filmens premiere er blevet skudt til den 6. november. ’Black Widow’ dykker ned i forhistorien til Scarlett Johanssons karakter Black Widow. Udover Johansson finder vi også Florence Pugh (Midsommar) og Rachel Weisz (The Favourite) på rollelisten. "

1/4/20

Flere film får udskudt deres biografpremiere

" Bioguiden har tidligere skrevet om, at en række film har fået udskudt deres biografpremiere. Nogle af filmene har allerede fået nye premieredatoer, mens andre stadig er afventende. Som situationen skrider frem, er det blevet meldt ud, at en række andre film også får udskudt deres premiere. Det drejer sig om: Scoob, In the Heights, Malignant, Minions 2: Historien om Gru, Black Widow, Spiral: From the Book of Saw, The Personal History of David Copperfield, Antebellum, Kvinden i vinduet, Promising Young Woman og Marco Effekten. Vi holder jer selvfølgelig opdaterede om de nyeste udviklinger, så glem ikke at like vores side, så du altid er opdateret. "

18/3/20

Black Widow er færdig med at flygte

" Black Widow har altid været en af de mere hemmelighedsfulde og mystiske karakterer i Avengers serien. Derfor er det kun på sin plads, at hun får sin helt egen film. Anden trailer til filmen har netop fået præmiere, og her får vi et bedre indblik i, hvad der er på spil. Black Widow er nødt til at møde sin fortid i stedet for at blive ved med at flygte, for at sikre andre mod den skæbne, som hun selv har måttet leve med. Filmen ser ud til at have en rigtig god blanding af action og humor samt en masse nye interessante karakterer. Filmen står til at få dansk biografpræmiere den 29. april. "

6/1/20

3 kvinder i centrum i ny ’Black Widow’ film

" Den første rigtige trailer til Black Widow landede for et par uger siden, og der er nok at tage fat på. For det første er sløret blevet løftet for filmens placering i Avengers tidslinjen, den vil nemlig foregå mellem ’Captain America: Civil War’ og ’Avengers: Infinity War’. For det andet har vi fået lidt mere af rollebesætningen at se, og det tegner godt. Florence Pugh, der tidligere har spillet med i ’Midsommar’ indtager rollen som Yelena Belova, mens Rachel Weisz, der seneste havde stor succes i ’The Favourite’ kommer til at spille Melina Vostokoff. Weisz har selv udtalt om historien: “Der er tre smukt skrevne detaljerede kvindelige narrativer, hvilket er ret usædvanligt for en superheltefilm”. 'Black Widow' er instrueret af Cate Shortland, og får dansk biografpremiere den 29. april. "

16/9/19

Endelig kommer Black Widow filmen

" Fans af Avengers har længe ventet på filmen om Black Widows oprindelseshistorie, men nu er ventetiden næsten ovre. Foreløbig er den danske biografpremiere sat til den 29. april 2020, så der er lidt endnu, men heldigvis er der allerede kommet en trailer. Meget af filmens handling er stadig hemmeligholdt, men ifølge traileren ser det ud til, at vi får et indblik i Black Widow/Natasha Romanoffs tid før The Avengers. Filmen vil blive den anden film i Avengers Universet med en kvindelig hovedrolle, og forhåbentlig bliver den lige så vellykket som Captain Marvel. Black Widow bliver instrueret af australske Cate Shortland og har selvfølgelig Scarlett Johansson i hovedrollen som Black Widow. "