Charlie's Angels (2019)

| Action, Adventure, Comedy | IMDB

Producers:

-

Director:

Elizabeth Banks

Related Countries:

-

Danmark

Added:

2019-05-18

Charlie's Angels

Elizabeth Banks er instruktør på den næste generation af Engle – Kristen Stewart, Naomi Scott og Ella Balinska – der arbejder for den mystiske Charles Townsend. Charlie’s Angels kan lejes af private klienter, der har brug for deres færdigheder inden for sikkerhed og efterforskning, og nu har Townsend agenturet udvidet til det internationale marked, med de klogeste, mest frygtløse og bedst trænede kvinder på jorden. Adskillelige teams af Engle, der er guidet af hver deres Bosley, klarer de hårdeste opgaver rundt om i verden. Da en ung systemingeniør slår alarm omkring noget særdeles farligt teknologi, bliver Englene kaldt på arbejde og må risikere deres liv for at beskytte os alle.

Added:

2019-05-18

Premiere:

2020-01-09
Trailer 1 Live Poster 1 Live Posters 2 Trailer 2

Movie News

8/7/19

Ny Charlie’s Angles bliver ‘woke’

" Det er ingen hemmelighed, at vi har set mange genindspilninger de sidste par år. Nogle mere succesfulde end andre. Nu er endnu en på vej, nemlig Charlie’s Angles. Den nye version bliver instrueret af Elizabeth Banks, som de fleste bedst kender fra hendes rolle som Effie Trinket i The Hunger Games. Banks har udtalt om Charlie’s Angels brandet, at: ”Charlie’s Angles er for mig et af de oprindelige brands, som hylder selvstændige, stærke kvinder siden debuten i 1970’erne. Denne her film hylder Charlie Townsends og hans arv samtidig med, at den introducerer en ny æra af moderne og globale Angles. De tre engle vil blive spillet af Kristen Stewart, Naomi Scott og Ella Balinska. Om brandet tidligere meget sexede look har Stewart udtalt til Variety: ”Det bliver lidt en ’woke’ version. Der er en kitschet stemning over den sidste film, som var super sjov. Men i dag, når du ser en kvinde i en kampscene, så bør alting være helt og aldeles indenfor hvad der er muligt”. Filmen får dansk biografpræmie den 5. december. "

4/7/19

Nye engle skal redde verden

" Charlie's Angels vender snart tilbage! Siden sidst er der gået 16 år, og de tidligere engle er blevet udsiftet af nye agenter - spillet af Kristen Stewart, Naomi Scott og Ella Balinska - som endnu engang må de risikere deres egne liv for et større formål. Rebootet kan ses i biograferne fra den 26. september. "