Buy Tickets Gooseboy (2019)

Danmark

Added:

2019-04-09

Gooseboy

I ”Gooseboy” møder vi drengen Viggo, der lever og ånder for spilverdenen. En dag ændres hans liv dog brat, da en gås crash-lander på altanen, og det ovenikøbet viser sig, at gåsen kan tale! Gåsen er desperat for at indhente sin flok, men har brækket vingen, så Viggo må træde i karakter og hjælpe sin nye ven. Sammen kommer de på en forunderlig, fantastisk og farverig rejse, der viser sig være langt mere krævende end Viggo nogensinde havde kunne forestille sig!

Added:

2019-04-09

Premiere:

2019-10-03
Trailer 1 Live Poster 1 Trailer 2 Live Posters 2

Movie News

17/7/19

Endnu en trailer til Gooseboy

" Efterårsferiens måske mest ventede film får endnu en trailer. Vi har allerede fået ét smugkig på Gooseboy, men nu får vi endnu et. Her bliver sløret løftet for lidt mere af Wikke og Rasmussens nyeste film. Traileren viser bl.a. at Viggo kommer ud på noget af et eventyr med den talende gås, der både skal finde hjem og lære at flyve igen. Filmen er smækfyldt med kendte danske skuespillere og får biografpremiere den 3. oktober. "

29/4/19

Wikke & Rasmussen er tilbage!

" Makkerparret Michael Wikke og Steen Rasmussen er tilbage med endnu en skør og fantasifuld børnefilm. Wikke og Rasmussen har tidligere stået bag store succeser så som ”Flyvende Farmor” fra 2001 og ”Hannibal & Jerry” fra 1997. Ligesom de tidligere film så er ”Gooseboy” også fyldt med musik og store danske skuespillere, og på rollelisten finder vi bl.a. Szhirley, Søren Malling, Rasmus Bjerg, Ulrich Thomsen, Nicolas Bro, Marie Dalsgaard, Caroline Henderson, Dario Campeotto, Pharfar, Chapper og Klumben. Filmen får premiere den 3. oktober. "