Top Gun: Maverick (2020)

| No Categories | IMDB

Skuespillere:

-

Writers:

-

Producers:

-

Directors:

-

Related Countries:

-

Danmark

Added:

2019-07-19

Rating:

Not Rated

Top Gun 2: Maverick

Efter over 30 års tjeneste som en af Flådens bedste piloter befinder Pete ”Maverick” Mitchell (Tom Cruise) sig præcis, hvor han hører til: Han presser sig til sin yderste grænse som vovemodig testpilot og undgår med held de forfremmelser, der ville betyde, at han skulle blive på jorden. Da han pludselig ender som instruktør for en gruppe unge Top Gun piloter, som skal trænes til en mission, hvis lige ingen levende pilot nogensinde har oplevet, står han ansigt til ansigt med løjtnant Bradley Bradshaw med øgenavnet ”Rooster”. Han er ingen ringere end søn af Mavericks gamle ven radarsporings-officer løjtnant Nick Bradshaw, bedre kendt som ”Goose”. Stillet over for en usikker fremtid og konfronteret med fortidens spøgelser bliver Maverick tvunget til at se sin egen dybeste frygt i øjnene, hvilket kulminerer i en mission, som kræver det ultimative offer af dem, der bliver udvalgt til at udføre den.

Added:

2019-07-19

Premiere:

2022-05-26
Trailer 1 Trailer 2

Film Nyheder

5/1

Største film i 2021

" Filmåret 2020 var præget af udskudte storfilm og dansk succes. I 2021 ser vi frem til at se nogle af alle de film, som vi blev snydt for i året der gik. Blandt de mest ventede film er bl.a. ‘James Bond: No Time To Die’, som efter sigende bliver Daniel Craigs sidste film som James Bond; ‘Dune’ med Timothée Chalamet i hovedrollen; ‘Top Gun: Maverick’, som bringer Tom Cruise tilbage i rollen som Pete Maverick Mitchell; ‘Black Widow’ med Scarlett Johansson og ‘Ternet Ninja 2’. Så hvis du har fået et gavekort til biffen i julegave, så er der masser at vælge imellem. "

10/6/20

Masser af fortsættelser i 2020

" 2020 bliver endnu et godt år for dem, som elsker franchises og fortsættelser, der er nemlig hele 22 af slagsen, som rammer danske biografer i år. Blandt nogle af de mest ventede er Minions 2: Historien om Gru, Ghostbusters 3: Afterlife, Top Gun 2: Maveric, Bond 25: No Time to Die, Trolls på verdensturné og Wonder Woman 1984. Så måske er det ved at være på tide at gense originalerne, så du ikke går glip af en eneste detalje, når de nye film kommer. "

18/4/20

De her film glæder vi os stadig til!

" Filmåret 2020 blev en del anderledes, end de fleste af os havde regnet med og en række store og mindre film har fået udskudt deres premiere pga. den igangværende Corona epidemi. Heldigvis ser det ud som om, at der er lys for enden af tunnelen og vi kan snart begynde at glæde os til de film, som stadig står til at få premiere i 2020. På Bioguiden glæder vi os særligt til ’Black Widow’, ’ Top Gun 2: Maverick’, ’Trolls på verdensturné’ og ’ The Peanut Butter Falcon’, men mest af alt glæder vi os til igen at sidde sammen i mørket med en pose bland-selv-slik og en stor spand popcorn. Hvilken film glæder du dig mest til at se på den anden side? "

8/4/20

Top Gun 2 får premiere til jul

" ’Top Gun 2: Maverick’ indskriver sig nu på listen over film, hvis premiere bliver udskudt. Mange fans har set frem til at gense Tom Cruise i den legendariske rolle som Pete "Maverick" Mitchell, men nu må vi desværre væbne os med lidt mere tålmodighed. Den nye film skulle have haft premiere den 16. juli, men er altså blevet rykket til den 23. december i USA. UIP, som er det distributionsselskab som udgiver ’Top Gun 2: Maverick’ i Danmark, har bekræftet, at filmen kommer til danske biografer til jul, men en præcis dato er endnu ikke er fastlagt. "

25/12/19

Ny trailer til ‘Top Gun 2’

" Vi nærmer os langsomt den nye premieredato for ’Top Gun 2: Maverick’. Efter filmens premiere blev udskudt et helt år, sidder der nok et par fans og tørster, og så er det jo heldigt, at endnu en trailer netop har fået premiere. Den nye trailer byder ligesom den oprindelige film på masser af flotte flyvescener og fedt militærgear. De mange imponerende flyvescener var faktisk én af årsagerne til udskydelsen af premieren, så det er heldigt, at de ser ud til at være lige så betagende som håbet. Den oprindelige ’Top Gun’ fik premiere i 1986 og var en gigantisk succes. Udover at omsætte for over 350 millioner dollars, så kom den også til at fungere som en uintenderet reklame for det amerikanske militær, som oplevede en 500% stigning blandt ansøgningerne til pilot. ’Top Gun 2: Maverick’ får dansk biografpremiere den 16. juli 2020. "

25/7/19

Første trailer til Top Gun 2

" Der er efterfølgere, der trods 33 års ventetid kan præstere så store forventninger, som Top Gun 2 kan. Traileren giver ikke mange detaljer om filmens handling, men til gengæld ser vi flere gamle kendinge - bl.a. den ikoniske frakke og pilotbrillerne, som heldigvis har fået lov at overleve. Det samme har Goose's søn, som Maverick tager under sine erfarne vinger. Filmen har premiere den 16. juli 2020 - og indtil da må vi vente i spænding på flere detaljer... "