La quietud (2018)

| Drama, Thriller | IMDB

Producers:

-

Director:

Pablo Trapero

Related Countries:

-

Danmark

Added:

2019-04-27

Stilheden

To søstre finder hinanden efter længere tid, hvor de har været separeret fra hinanden. Filmen har almindelig biografpremiere d. 8. august 2019.

Added:

2019-04-27

Premiere:

2019-08-08

Distributor:

Filmbazar
Trailer 1

Film Nyheder

3/8/19

Argentinsk familiedrama af mesterinstruktør

" Er man i tvivl, om en film er værd at se er det ofte en god idé at kigge på instruktøren. Og ud fra det perspektiv er Stilheden - eller La Quietud, som er originaltitlen - bestemt anbefalelsesværdig. Pablo Trabero har udgivet 10 film de sidste 20 år og er en af argentinas fremmeste instruktører og største kreative kræfter. Flere flotte priser og nomineringer viser, at han er exceptionelt dygtig til at lave medrivende dramaer - og Stilheden er endnu et af dem. Filmen har premiere den 8. august. "

11/5/19

Intest argentinsk familiedrama

" Den argentinske instruktør Pablo Trapero, der tidligere har stået bag succesen The Clan fra 2015 er tilbage med endnu et intenst drama. La Quietud handler om en velhavende argentinske familie, hvis vej til velstand der pludselig bliver stillet spørgsmålstegn ved, hvilket bringer gamle familiehemmeligheder frem i dagens lys. Filmens styrke ligger dog ikke i, hvad der bliver afsløret men hvordan. I de tre bærende hovedroller finder vi de garvede argentinske skuespillere Martina Gusmán, Bérénice Bejo og Graciela Borges, som på allermest elegante og ubehagelige måde giver filmen den klasse, som Trapero er kendt for. "