Destroyer (2018)

| Action, Crime, Drama | IMDB

Producers:

-

Director:

Karyn Kusama

Related Countries:

-

Danmark

Added:

2018-11-19

Destroyer

LADP-efterforskeren, Erin Bell har som ung betjent været undercoveragent hos en kriminel bande i den californiske ørken med en tragisk udgang som resultat. Da bandens leder efter mange år dukker op igen, er Erin tvunget til at opsøge de tilbageværende medlemmer og genopdage sin fortid for én gang for alle at se de dæmoner i øjnene, der ødelagde hendes liv.

Added:

2018-11-19

Premiere:

2019-01-03

Distributor:

Scanbox (DK-Cinema)
Live Poster 1 Trailer 1

Film Nyheder

30/12/18

Ugenkendelig Kidman i pragtpræstation

" Vil du skyde det nye år igang med Nicole Kidman har du nu chancen. Hun er ugenkendelig - og fremragende - i hovedrollen som Erin Bell, en afdanket LAPD-efterforsker, som pludselig konfronteres med dæmoner fra den fortid, der har ødelagt hendes liv. Nu er hun nødt til at se dem i øjnene. Filmen har premiere den 3. januar 2019. "

24/12/18

Nicole Kidmans totale forvandling

" Karyn Kusamas ”Destroyer” er en af den slags film, som ved første øjekast ikke ser voldsomt revolutionerende ud, men det skal man ikke lade sig narre af. Denne krimi-thriller går nemlig ind og rykker ved de fundamentale forestillinger om, hvilke roller kvinder kan spille, og den gør med ingen andre end en næsten ugenkendelig Nicole Kidman i hovedrollen. Kidman spiller rollen som FBI-agenten Erin Bell, der gennemgår en transformation fra nyudklækket FBI-kadet til slidt, afpillet og usympatisk ex-undercover agent. Kidman er den totale antihelt både ved sin fysiske fremtoning og sin karakters personlighed. Variety har bl.a. skrevet, at filmen totalt bryder standarderne for hvad en skuespillerinde kan gøre på det store lærred, og at den tillader hende at være både besværlig, usympatisk og næste komplet selvstændig. "