Buy Tickets SamSam (2019)

| Animation | IMDB

Producers:

-

Director:

Tanguy de Kermel

Related Countries:

-

Danmark

Added:

2020-01-13

SamSam

Den unge og frygtløse SamSam har næsten alt, hvad en kosmisk helt kunne drømme om: kærlige, heroiske forældre, en masse supervenner og hans egen flyvende tallerken til at udforske rummet… Bortset fra at han ikke har fået sine superkræfter endnu! Da Mega, den nye seje pige i byen, hævder, at hun kan hjælpe SamSam med at opdage sine overnaturlige evner, fører det dem ud på et spændende eventyr i det ydre rum, hvor SamSam vil lære, at venskab og mod kan være de stærkeste superkræfter, han kunne ønske sig.

Added:

2020-01-13

Premiere:

2020-07-19
Live Posters 1 Trailer 1 Trailer 2

Movie News

11/6

Premierer i dag

" Efter biograferne har åbnet igen, går der ikke mange dage mellem de spændende premierer. Fra i dag kan du f.eks. se familiefilmen ’SamSam’ om en lille superhelt, der endnu ikke har opdaget sine superkræfter, rundt omkring i landets biografer. Derudover kan du også se eller gense ’Star Wars: The Empire Strikes Back’, som i år har 40-års jubilæum i CinemaxX og Atlas Biograferne. "

28/2

Superhelte for de allermindste

" SamSam er en superhelt, der endnu ikke har fået sine superkræfter. Han får at vide, at de nok skal vise sig, men han kan næsten ikke vente. En dag kommer den nye seje pige Mega til byen, og SamSam ser sit snit til at få hjælp med at finde sine superkræfter. Imidlertid er det hele ikke guld og grønne superhelte skove og snart får SamSam brug for alle sine venner for at besejre et monster fra det ydre rum. ’SamSam’ får dansk biografpremiere den 19. marts. "