Buy Tickets Undtagelsen (2019)

| Thriller | IMDB

Producers:

-

Related Countries:

-

Danmark

Added:

2019-04-08

Undtagelsen

Iben (Danica Curcic), Malene (Amanda Collin), Anne-Lise (Sidse Babett Knudsen) og Camilla (Lene Maria Christensen) er fire kvinder, der arbejder sammen i en hverdag præget af magtkampe, hvisken og alliancer. Da Iben og Malene begge modtager dødstrusler, mistænker de i første omgang en serbisk krigsforbryder, som de skriver artikler om. Men da en sag om mobning på kontoret eskalerer, begynder de langsomt at overveje, om ondskaben kunne komme fra dem selv. ”Undtagelsen” er en nervepirrende thriller, der skildrer, hvordan raffineret voksenmobning kan udvikle sig til et uhyggeligt spil om liv og død. Det er en fortælling om manipulation som våben, om vildtvoksende paranoia og ondskabens mange ansigter.

Added:

2019-04-08

Premiere:

2020-07-02
Live Posters 1 Trailer 2 Live Posters 2 Live Poster 3 Trailer 3 Trailer 1

Movie News

11/7

Ros til filmatisering af ’Undtagelsen’

" Filmatiseringen af Christian Jungersens succesroman ‘Undtagelsen’ har fået ros fra landets anmelderne. Filmens fire hovedroller bliver spillet af Danica Curcic, Amanda Collin, Sidse Babett Knudsen og Lene Marie Christensen, som alle er i topform. Soundvenues anmelder Freja Dam skriver bl.a. ” Danica Curcic, Amanda Collin, Sidse Babett Knudsen og Lene Maria Christensen udgør det velspillende drømmecast i det solide danske drama, der på spændende vis undersøger ondskabens psykologi.” "

30/6

Biografpremiere i denne uge

" Endelige får filmatiseringen af Christian Jungersens bestseller ’Undtagelsen’ biografpremiere. Filmen handler om fire kollegaer, der spinder sig selv længere og længere ind i et uhyggeligt magtspil. ’Undtagelsen’ er instrueret af Jesper W. Nielsen og i hovedrollerne finder vi Danica Curcic, Amanda Collin, Lene Maria Christensen og Sidse Babett Knudsen. Filmen får dansk biografpremiere den 2. juli. "

1/6

Flere film får nye premierer

" For bare et par uger siden var nye premierer til film en dårlig nyhed, endnu en film som vi skulle vente endnu længere på. Det har heldigvis ændret sig efter biograferne har åbnet igen, og det er derfor med stor glæde at vi kan meddele, at hele fire film har fået nye premierer. ’Little Women’ får premiere d. 4. juni, ’Undtagelsen’ får premiere d. 2. juli, ’Wild Rose’ får premiere d. 23. juli og ’Vores Mand i Amerika’ får premiere d. 13. august. "

25/5/19

4 stærke kvinder i front i Undtagelsen

" Undtagelsen udkom i 2004 som bog og blev et kæmpe hit både i Danmark og udlandet. Nu bliver bogen filmatiseret med Jesper W. Nielsen i instruktørstolen og fire stærke danske skuespillere i front. De to hovedroller som Iben og Marie bliver spillet af Danica Curcic (Mødregruppen) og Amanda Collin (En frygtelig kvinde), mens vi også finder Sidse Babett Knudsen og Lene Maria Christensen i bærende roller. Filmen får biografpremiere 29. august og kan sagtens gå hen og blive året bedste danske thriller. "